Cum cumpar?

Ne dorim sa facem experienta de cumparaturi pe www.costumici.ro cat mai placuta. De aceea va punem la dispozitie un ghid despre cum se fac cumparaturile pe acest site.

Puteti alege produsele care va intereseaza navigand prin meniurile principale, situate pe orizontala in pagina Home a site-ului. Pe masura ce accesezi un meniu, ele vor fi afisate in stanga, pe verticala. Alege din categoria de costume si marimi ceea ce te intereseaza iar daca doresti sa comanzi un produs este de ajuns sa dai click pe butonul "Adauga in cos" din dreptul acelui produs. Acel produs va fi pus in cos. Recomandam accesarea detaliilor despre fiecare produs pentru vizualizarea tuturor informatiilor, in principal a descrierii de stare si componenta a costumului, disponibilitatea lui pe stoc si imagini suplimentare.

Dupa apasarea butonului “Adauga in cos” acesta va aparea in cosul de cumparaturi, situat in meniu, in dreapta. In orice moment poti sa verifici continutul cosului, si sa te reintorci la site pentru a mai comanda.

ATENTIE! Continutul cosului se goleste daca inchideti fereastra cu site-ul www.costumici.ro si nu ati finalizat comanda inclusiv datele de contact, pana la mesajul de confirmare.

Dupa ce ai adaugat in cos toate costumele de care ai nevoie, acceseaza butonul "Cos de cumparaturi" din meniu, da click pe "Comanda" si urmeaza pasii pana la finalizarea comenzii. In pagina urmatoare vi se vor cere datele de contact pentru efectuarea livrarii. Poti opta pentru a face comanda fara a fi inscris pe site sau poti crea un cont valabil si pentru cumparaturile ulterioare. Trebuie doar sa retii datele pentru autentificare.
Numarul de telefon este numarul la care veti confirma comanda. Nici o comanda nu va fi livrata fara o confirmare pe email sau telefon.

Tot in aceasta etapa va trebui sa alegi modalitatea de livrare a produselor. Vei putea consulta pretul total al produselor, discountul, costurile de livrare si datele tale de contact.
Prin apasarea butonului "Trimite comanda", comanda va fi trimisa.

Avand in vedere ca majoritatea costumelor se afla pe stoc doar intr-o singura marime/bucata, exista probabilitatea ca acelasi costum sa fie comandat de mai multe persoane in acelasi timp. Daca 2 sau mai multe persoane comanda in acelasi moment aceleasi produse si nu este pe stoc mai mult de o bucata, produsul se rezerva la persoana care finalizeaza primul comanda.

Imediat dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail cu rezumatul comenzii. Daca ai plasat deja comanda si doresti sa mai adaugi un produs, poti trimite o noua comanda sau un e-mail cu eventualele modificari la adresa contact@costumici.ro in interval de 12 ore. Comenzile vor fi cumulate sau pot fi livrate la o data agreata de comun acord.

Expedierea coletului se va realiza doar dupa confirmarea telefonica a comenzii. In cazul in care, in termen de 5 zile lucratoare de la procesarea comenzii nu avem confirmarea acesteia, comanda este anulata.

Daca intampinati greutati in desfasurarea comenzii sau doriti sa ne semnalati o problema va rugam sa ne contactati prin pagina de contact.

Comenzi prin e-mail:

Poti opta si pentru efectuarea de comenzi prin e-mail. Trimite un e-mail cu denumirea si marimile produselor dorite, precum si datele tale de contact, adresa de livrare si modalitatea de transport aleasa, la contact@costumici.ro. Vei fi contactat ulterior pentru confirmarea comenzii si a datelor, precum si pentru lamurirea altor eventuale detalii.