Livrare si costuri

Livrarea se face prin modalitatea aleasa de dvs. in timpul comenzii iar plata se face ramburs in momentul livrarii coletului.Totalul de plata va include valoarea comenzii plus taxa de transport. Puteti elege intre doua variante de transport:

  • Posta Romana - timp de livrare 3-5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. Taxa pentru livrare prin Posta Romana este de 10 lei. Daca alegeti aceasta modalitate trebuie sa va prezentati la oficiul postal de care apartineti chiar daca nu primiti un aviz in posta.
  • Curierat rapid - timp de livrare de maxim 48 de ore in zilele lucratoare. Costul transportului prin curierat rapid este de 25 lei (pentru localitatile aflate in aria de acoperire a curierului); daca localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire a curierului, puteti opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat punct de lucru al curierului sau sa achitati contravaloarea serviciului de livrare la adresa dorita, direct la agentul de curierat rapid.

Puteti opta si pentru varianta de predare personala in IASI - taxe transport 0.  In acest caz va rugam sa luati legatura cu noi telefonic sau prin intermediul paginii de contact pentru a stabili detaliile.

Plata anticipat prin OP - Daca veti plati anticipat comanda dvs. prin OP (sau internet banking), pe baza facturii proforme primite pe email dupa efectuarea comenzii, costul transportului prin serviciul de curierat rapid va fi de doar 20 lei.

Observatii:
Duminica nu se fac livrari. In unele localitati se pot face livrari si sambata, dar acest lucru tine exclusiv de serviciul de curierat. Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Preturile includ toate taxele.

Pentru a evita orice problema la livrare va rugam sa mentionati in datele dumneavoastra de livrare un numar de telefon la care sa puteti fi contactat de catre curier in ziua livrarii.

Retur

Daca nu va plac costumele comandate le puteti returna fara a va motiva decizia. Va rugam sa ne anuntati in scris prin intermediul paginii de contact sau direct pe e-mail la contact@costumici.ro intentia dvs. de retur. Taxele de transport in cazul unui retur vor fi suportate de dvs.

Coletul de retur nu se trimite cu ramburs. Contravaloarea returului se va achita doar intr-un cont IBAN in maxim 4 zile lucratoare de la preluarea returului.
Coletul dvs. va fi trimis la adresa indicata, dupa confirmarea telefonica a returului.

Coletul dvs. va fi trimis la adresa: POST RESTANT OP 1 GHISEU EXTERIOR 1, IASI

Daca ati primit un produs care prezinta un defect care nu era explicit mentionat pe site va rugam sa ne contactati. Daca consideram ca acel produs nu mai intra in circuitul comercial va rambursam prin cont bancar valoarea produsului fara a-l mai returna.
Produsele pot fi returnate in termen de maxim 10 zile de la data preluarii coletului de catre dvs.