Ne dorim sa fiti pe deplin multumit(a) atunci cand cumparati online de pe site-ul nostru. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra, mai putin taxele de transport. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Totodata sunt stipulate urmatoarele "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid". Clientii costumici.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Costumici.ro va inapoia contravaloarea produselor comandate( mai putin taxele de transport care vor fi suportate de dvs.) in cel mult 10 zile de la data returnarii produselor, prin rambursarea banilor direct in contul dvs. bancar.

Toate detaliile, descrierile si preturile sunt corecte la momentul postarii lor. Avand in vedere ca majoritatea costumelor sunt second hand, pentru a exprima starea lor folosesc 3 caracteristici:

- stare ca nou – sunt costume in ambalaje orginale, la care se poate spune ca le lipseste eticheta dar nu exista garantia ca nu a fost purtat sau cel putin probat

- stare foarte buna/excelenta - costume de foarte buna calitate, care nu au urme de uzura

- stare buna - costume la care se observa ca au fost purtate, au cateva fire trase sau mici imperfectiuni, dar care nu au defecte sau uzura pronuntata.

- stare de joaca – au defecte sau urme de uzura izolate pe anumite zone, descrise in amanunt in continuare (fire trase, gauri, descusaturi, etc.).

COMANDA MINIMA PE SITE ESTE DE 30 lei.

Culorile produselor de pe site-ul nostru pot avea mici diferente fata de culoarea originala a produselor.

Daca ati primit un produs care nu corespunde asteptarilor dvs. sau care prezinta un defect care nu era explicit mentionat pe site, va rugam sa ne contactati. Puteti returna fara nici un fel de obligatie costumul, achitand doar taxa de transport, iar noi va rambursam prin cont bancar valoarea lui. Daca consideram ca acel produs nu mai intra in circuitul comercial, putem decide sa va rambursam valoarea produsului, fara a-l mai returna.

Eventualele colete primite de dvs ale caror ambalaje care sunt deteriorate/rupte, nu sunt raspunderea noastra, ci a transportatorului si va rugam sa ne aduceti la cunostinta acest gen de evenimente.

Prin accesarea site-ului costumici.ro sunteti de acord cu urmatoarele:

- site-ul are caracter informational, iar plasarea unei comenzi nu este o oferta ferma de livrare. O comanda nu obliga la livrarea coletului si nu obliga in nici un fel partile. Doar confirmarea comenzii (telefonic sau prin e-mail) asigura livrarea coletului catre dvs.

- costumici.ro nu este obligat sa onoreze comenzile decat in limita stocului si capacitatii

- inscrierea si crearea unui cont pe site nu este obligatorie pentru lansarea unei comenzi.

- prin introducerea adresei de e-mail acceptati ca aceasta adresa sa fie stocata cu scopul trimiterii corespondentei electronice de la costumici.ro si pentru promovarea site-ului costumici.ro.